RETOURNEREN 

Het kan gebeuren dat je bestelling toch niet helemaal naar verwachting was. Het retour zenden van een bestelling of een deel daarvan kan binnen 14 dagen na ontvangst. Voor het retourneren hanteren wij een aantal retourvoorwaarden:

 

  • Het passen van je bestelde artikelen mag natuurlijk altijd, maar het te retourneren artikel mag niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn.
  • De artikelen zijn voorzien van het originele prijskaartje
  • Sale artikelen en afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden
  • De kosten van retourzending zijn voor de afzender
  • Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen terug gestort op jouw rekeningnummer.

 

Om je retourzending in behandeling te kunnen nemen dient het retourformulier dat je ontvangt bij je bestelling volledig ingevuld te zijn en bijgevoegd bij de retourzending. Het retourformulier vind je op de achterzijde van je factuur. Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt zijn, bij voorkeur in de verzendzak waar het artikel/de artikelen in verzonden waren.  De retourkosten zijn voor eigen rekening, u kunt zelf een keuze maken tussen diverse pakketdiensten.  Onze ervaring is dat DPD de goedkoopste optie is hierin.  Wij raden u sterk aan het retourpakket met een track & trace code te versturen. 

Vergeet het retourformulier niet bij je retour te voegen.

 

Tip!
Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost.

 

RETOUR ADRES:

Stylenotes

Nassaulaan 42

1404CR Bussum

Mailadres voor track & trace:  stylenotes-kleding@outlook.com

 

Ruilen

Niet de juiste maat of kleur? Stuur het artikel dat je niet wilt hebben volgens bovenstaande instructies retour en plaats een nieuwe bestelling. 

 

Geld retour

Wanneer je jouw volledige bestelling retour stuurt, ontvang je het volledige bedrag dat je hebt betaald bij het plaatsen van uw bestelling retour. Wanneer je een deel van jouw bestelling terugstuurt, storten wij alleen het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen terug.